- A + A
Haber Galerisi
Ağrı’da Öğretmenlere PCM ve Erasmus+ Programı Hakkında Eğitim ve Danışmanlık Desteği Veriliyor
Serhat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen teknik destek projesi kapsamında, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerine yönelik 23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Erasmus+ Programı eğitimi verildi.
02.10.2024 11:16:33

     Teorik ve uygulamalı olarak yürütülen eğitimde Erasmus KA1, KA2 proje fikirlerinin oluşturulması ve yazılması ile yararlanılabilecek ulusal ve yurtdışı fonlar detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılara, proje fikrinin oluşturulması, projenin yazılması, bütçenin hazırlanması ve başvuru süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

     Eğitime katılan öğretmenlerin, proje yazma becerilerini geliştirirken, Erasmus+ KA1, KA2 programları ve yurtdışı fonlara yönelik proje yazma ile dış paydaş bulma süreçlerinde danışmanlık desteği sağlanacaktır. Ayrıca, öğretmenlere TÜBİTAK programlarına yönelik eğitim ve danışmanlık hizmeti de sunulacaktır.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız