- A + A
Haber Galerisi
Kars’ta SERKA Tarafından Ulusal ve Yurtdışı Fonlara Proje Sunulmasına Yönelik Eğitim ve Danışmanlık Desteği Veriliyor
Serhat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen teknik destek projesi kapsamında, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ve Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline yönelik Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) eğitimi verilmektedi.
16.09.2024 17:11:58

9 Eylül 2024 tarihinde başlayan ve toplam 10 iş günü şeklinde planlanan eğitim, 20 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Teorik ve uygulamalı olarak yürütülen eğitimde Erasmus KA1, KA2, KA3 proje fikirlerinin oluşturulması ve yazılması ile yararlanılabilecek ulusal ve yurtdışı fonlar detaylı bir şekilde ele alınıyor. Katılımcılara, proje fikrinin oluşturulması, projenin yazılması, bütçenin hazırlanması ve başvuru süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler veriliyor. Eğitime katılan kurum personellerinin proje yazma becerilerini geliştirirken, proje sürecinde kurumların başta Erasmus KA1, KA2, KA3 programlarına ve yurtdışı fonlara yönelik proje yazma, dış paydaş bulma süreçlerine de danışmanlık desteği verilecektir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız