- A + A
Haber Galerisi
Kars’ta Tur Paketleri Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi” faaliyetleri kapsamında, 26-27 Eylül 2024 tarihlerinde, iki günlük Tur Paketleri Tanıtım Etkinliği düzenlendi.
05.10.2024 14:53:32

Ulusal düzeydeki seyahat acentesi temsilcilerinin ve Kars turizm paydaşlarının bir araya getirildiği etkinlikte, proje kapsamında geliştirilen TRA2 Bölgesi; Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars tur paketlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Hazırlanan tur paketleri, katılımcılara detaylıca anlatılarak Kars’ın ve Bölge’nin diğer illerinin önemli turistik rotalarının tanıtılması ve pazarlanması sağlandı. Etkinlikte ayrıca, turizm değer zincirindeki paydaşlar ile acente temsilcileri arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilerek, somut iş birliği planları oluşturuldu. Stratejik adımlar atılarak yapılan bu görüşmelerle, Kars’a ve Bölge’ye yeni turistlerin çekilmesi ve ziyaretçi sayısında artışın yakalanması hedeflendi.

Etkinliğin ikinci gününde, acente temsilcilerine Kars’ın turistik cazibe merkezlerine yönelik gezi düzenlendi. Bu gezi ile katılımcılar, Kars’ın zengin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız