- A + A
Haber Galerisi
Serhat Bölgesi, İranlı Turistleri Ağırlamaya Hazırlanıyor
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) faaliyet alanında bulunan Ağrı, Iğdır ve Kars’ın turistik değerlerini İranlı seyahat acenteleri temsilcilerine tanıttı.
06.05.2023 18:00:39

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda TRA2 Bölgesinde faaliyet gösteren Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), kış, doğa ve kültür turizminde büyük bir potansiyeli bünyesinde barındıran Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illeri, komşu ülkelerden olan İran için önemli turizm destinasyonlarından biri olma yolunda önemli adımlar atıyor. İran turizm sektörünün önde gelen seyahat acenteleri Ağrı Valiliği, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Serhat Kalkınma Ajansı koordinasyonunda 1- 4 Mayıs 2023 tarihlerinde bölge illerinin turistik lokasyonları ile otel, restoran, kafe ve alışveriş mekânlarını ziyaret etti. Bölge genelinde yapılan ziyaretlerde turizm sezonunun yılın tamamına yayılması yönünde somut adımlar atılarak hazırlıklara başlandı. Bu kapsamda ilk turist kafilesinin 2023 yılı Haziran ayının ilk haftasında Bölgeye ulaştırılması bekleniyor.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız