- A + A
Haber Galerisi
SERKA, "Benim Mahallem Benim Parkım" Projesi
Ağrı Belediyesinin yararlanıcısı olduğu ve Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) desteklemiş olduğu "Benim Mahallem Benim Parkım" projesi, başarılı bir şekilde tamamlanarak hayata geçirildi.
25.05.2023 19:31:45

Proje ile Ağrı il merkezinde kadınların ve gençlerin sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği modern bir park ve etrafında sosyal ve sportif alanlar inşa edilerek, ildeki eksik olan sosyal donatı alanlarının geliştirilmesine katkı sağlandı.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet gösteren SERKA’nın 2020 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-06 kapsamında desteklenen proje, 2022 yılı sonunda tamamlanarak Ağrı’daki vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Proje kapsamında oluşturulan parkın yanı sıra, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve spor alanları oluşturularak, vatandaşlarımıza hem dinlenme hem yürüyüş hem de spor aktivitelerinin bir arada yapılabileceği imkânlar sağlandı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız