- A + A
Haber Galerisi
SERKA, İstanbul'da Iğdır İli Yatırım Ortamı ve Uygun Yatırım Alanlarını Tanıttı
Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Iğdır Valisi Ercan TURAN başkanlığında, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile organize edilen “Iğdır İli Yatırım ve Tanıtım Bilgilendirme Toplantısı” İstanbul’da düzenlendi.
04.09.2024 15:54:15

Iğdır’ın yatırım imkanları, potansiyeli ve bölgesel teşvikleri ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya; Vali Ercan Turan, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Serhat Kalkınma Ajansı Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner, Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hakan ARAS, kurum ve kuruluş yetkilileri ve iş insanları katıldı.

Tarım, turizm, Lojistik ve enerji başta olmak üzere Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yatırım olanakları hakkında bilgilendirme yapılmasıyla başlayan toplantıya çeşitli sektörlerde 23 iş insanı katılım sağladı.

Toplantıda Iğdır’a yapılan yatırımların giderek arttığını belirten Iğdır Valisi Ercan Turan: Cumhurbaşkanımızın iradesi ile ülkemizde önemli stratejik yatırımları yapıldığını, Iğdır’da iş dünyası için önemli bir potansiyelin olduğunu, lojistik sektöründeki gelişmeye bağlı olarak yatırım yapma  açısından Kocaeli ile Iğdır arasında fark kalmadığını ifade ederek iş insanlarını Iğdır'a yatırım yapmaya davet etti.

Iğdır TSO Başkanı Kamil Arslan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerine mensup tüm iş insanlarına memleketlerine yatırım konusunda çağrıda bulunarak, oda olarak yatırım yapan herkese gerekli desteğin ve hassasiyetin gösterileceğini vurguladı.

 

“Iğdır’ın üreten bir şehir olarak, Türkiye’nin ekonomisine nasıl katkı sağlayabileceği” teması altında gerçekleşen toplantıda, yetkililer tarafından Iğdır’ın yatırımcılar için sunduğu fırsatlar hakkında sunumlar yapıldı. Program, toplantıya iştirak eden iş insanlarının sorularının yetkililer tarafından cevaplanması ile tamamlandı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız