- A + A
Haber Galerisi
SERKA, kariyer fuarında Ajansları tanıttı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin himayesi ve Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na (DAKAF 2020) katıldı.
06.03.2020 16:20:46

Erzurum’da Recep Tayip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarda,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aselsan, Roketsan, Havelsan gibi ulusal düzeydeki kurum ve kuruluşlar ile Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 11 üniversite, TSO’lar, belediyeler, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan oluşan 386 katılımcı stant açtı. Fuarın açılışına eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, SERKA Yönetim Kurulu Üyesi Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, üniversite rektörleri, öğretim üyeleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile öğrenciler katıldı. SERKA’nın stant açtığı fuara, üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. SERKA personeli, standı ziyaret eden üniversite öğrencileri ile öğretim üyelerine Ajans’ın çalışmaları ve Kalkınma Ajansları hakkında bilgi verdi. Ziyaretçilere, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerini tanıtan broşür, kitap ve turizm haritası dağıtıldı. Fuar, Pazar akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak. 

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız