- A + A
Haber Galerisi
SERKA'nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan'ın da katılımıyla Iğdır'da Gerçekleştirildi.
Iğdır Valiliği Toplantı Salonunda Iğdır Valisi Sayın Ercan Turan başkanlığında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan’ın da katılımıyla toplanan Serhat Kalkınma Ajansının 95. Yönetim Kurulu Toplantısına, Ajans Yönetim Kurulu Üyelerinden Ağrı, Ardahan ve Kars Valileri, Ağrı, Iğdır ve Kars Belediye Başkanları, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars İl Genel Meclisi Başkanları ile Ağrı ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları iştirak etmiştir.
10.10.2024 11:37:04

Toplantıda, 2024 yılı Güdümlü Proje Desteği kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca uygun bulunan güdümlü projeler için hazırlanan fizibiliteler Yönetim Kurulunca onaylanmıştır.

2024 yılı Fizibilite Destek Programı kapsamında  Ajansa sunulan projeler Yönetim Kurulunca değerlendirilmiş olup başarılı bulunanlar onaylanmıştır.

Yönetim Kurulunca onaylanan Ajansın 2025 yılı Çalışma Programı ve Bütçesi ile devam eden Ajans projeleri ve faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu bilgilendirilmiştir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız