- A + A
Haber Galerisi
SERKA, TRA2 Bölgesindeki Kadın Kooperatiflerini Güçlendirmek için Teknik İnceleme Ziyareti Gerçekleştirdi
Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2024 yılı için belirlenen ''Kadın İstihdamı/Kadın Girişimciliği'' teması ve Serhat Kalkınma Ajansı Çalışma Programı'nda yer alan Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında bölgemizdeki kadın kooperatiflerinin ürün deseni, kurumsal kimlik, markalaşma, kalite yönetimi, satış ve pazarlama ile insan kaynağı gibi alanlarda kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik Yurt İçi Teknik İnceleme Ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) katkılarıyla gerçekleşen faaliyete Kars ilimizden altı, Ağrı ilimizden ise bir üretici kadın kooperatifi temsilcisi katılım sağlamıştır.
23.09.2024 15:40:13

İzmir ve İstanbul’da 15-19 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyette Bölge'mizdeki kadın üreticiler ve kadın kooperatifleri için iyi uygulama örnekleri olabilecek; Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Egenin İncileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Çeşka Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaret edilmiştir. Ayrıca 18-19 Eylül 2024 tarihleri arasında İFM fuar alanında gerçekleşen Promosyon Show 36. Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarına Kars ilimizden iki kadın kooperatifi temsilcisi ile katılım sağlanarak ulusal ve uluslararası tedarikçiler ve distribütörlerle B2B görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan görüşmeler ile ürün tanıtımı ve yeni müşteriler edinilmiş, marka bilinci yaratılarak kurumsal iletişimleri arttırılmıştır.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız