- A + A
Haber Galerisi
SERKA Yönetimi, Ağrı’da toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 61. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığında Ağrı’da yapıldı.
14.11.2018 11:42:00

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 61. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı’da yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde yapılan toplantıya Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Kars Valisi Türker Öksüz, kurul üyesi belediye başkanları, ticaret ve sanayi odası başkanları ve il genel meclisi başkanları katıldı. Toplantının birinci oturumunda, Ajansın 2018 yılı içerisinde yürüteceği destek programları ve güdümlü projeler ele alındı.

İkinci oturumda ise, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ele alındı. İkinci oturuma, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, üniversite rektörleri, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürleri, KOSGEB İl Müdürleri, Organize Sanayi Bölgeleri Başkanları ile iş adamları, sanayiciler, sanayi derneklerinin temsilcileri katıldı. Ağrı Valisi Süleyman Elban, SERKA’nın yönetim kurulu üyelerini ve paydaş kurumları Ağrı’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elban, “Bugün bu masanın etrafında olan paydaşlarla beraber sanayimizin sorunlarını, varsa çözüm önerileri ya da sanayinin gelişmesiyle ilgili farklı önerileri burada beraberce değerlendireceğiz. Bu konudaki taleplerimizi ve önerilerimizi bir liste halinde belirleyip bakanlığımıza bildireceğiz. Bugünkü toplantımızın amacı esas itibariye budur” diye konuştu. Toplantıya katılan kurum temsilcileri, slayt eşliğinde sorunların tespiti ve çözüm önerilerini dile getirdi. 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız