- A + A
Haber Galerisi
Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi kapsamında Kars turizm aktörlerine tanıtıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi” faaliyetleri kapsamında, 16-18 Temmuz 2024 tarihlerinde Kars Turizm Rotası Tanıtım Gezileri düzenlendi.
23.08.2024 16:09:38

Amacı Kars'ın zengin tarihi ve kültürel mirasını turizm aktörlerine aktarmak, ilin önemli cazibe merkezlerini tanıtmak ve turizm sektöründeki aktörlerle bağlantı kurmak olan etkinliğe, başta Gürcistan ve Türkiye’den olmak üzere çeşitli tur operatörü ve acentelerden 19 temsilci katılım sağladı. 16-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen gezi programında turizm aktörleri Ani Örenyeri, Çıldır Gölü, Katerina Av Köşkü, Boğatepe Köyü, Kars Kalesi ve Gazi Kars Bedesteni, Baltık mimarisi eserleri, Peynir Müzesi gibi önemli destinasyonları profesyonel rehber eşliğinde ziyaret etme ve proje faaliyetleri hakkında bilgi alma fırsatı elde ettiler. Gezi programının, tur operatörleri ve acentelerin programlarına Kars’ı dahil etmeleri ve yeni rotalar geliştirmeleri noktasında verimli olması hedefleniyor.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız