- A + A
Haber Galerisi
Taşdemir, İstanbul’daki tekstil ve konfeksiyon birlikleriyle görüştü
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon ihracatçı Birlikleri (İTKİB) Genel Sekreterliği’ni ziyaret ederek, iş insanlarından bölge illerine yatırım yapmalarını istedi.
07.08.2021 18:35:56

Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti. İTKİB Genel Sekreter Vekili Mustafa Bektaş ile görüşen Taşdemir, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin tekstil ve konfeksiyon yatırımları için uygun alanlar olduğunu söyledi. Bir çok firmanın dört ilde tekstil fabrikası kurarak üretim yaptıklarına işaret eden Taşdemir, yatırım yapacak tekstil ve konfeksiyon firmalarının bölge illerinde yatırım teşviklerinden ve Ajansın mali desteklerinden faydalandığını söyledi. Başta SERKA olmak üzere bölge illerindeki kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin yatırımcılara destek olduğunu ifade eden Taşdemir, bölge illerindeki ulaşım ve lojistik altyapısının da yatırıma uygun hale getirildiğini kaydetti.  Taşdemir, ayrıca SERKA ile İTKİB arasında işbirliği alanları konusunda Bektaş ile görüş alışverişinde bulundu.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız