- A + A
Haber Galerisi
Taşdemir, yatırımlar için OSB’yi gezdi
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, yatırımların yapılacağı Kars Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arazileri gezdi.
12.08.2021 14:53:28

Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Kars Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar için arazi tahsisi yapılacak yerlerin tespiti amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Kars Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Zafer Yiğit, OSB Müdürü Filiz Çalış ile SERKA birim başkanları ve kurum personellerinin katıldığı toplantıda OSB’de yapılacak fabrikaların yapılacağı araziler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası SERKA Genel Sekreteri Taşdemir ile OSB Müdürü Çalış, sanayi bölgesinde emek yoğun sektörlerde yatırım yapılabilecek boş arazileri gezerek, fabrika kurulmasına uygun yerlerin tespit edilmesi için fizibilite çalışması yaptı. Taşdemir daha sonra Kars Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nesim Karakurt ve Sanayi, Ulaştırma ve Enerji Birim Başkanı Ramazan Mutlu Doğaner’le birlikte OSB içeresinde üretim yapan bir yem fabrikasını ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili firma yetkilisinden bilgi aldı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız